Π. Λασκαρίδης: Νέα δωρεά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

    693
    Π. Λασκαρίδης: Νέα δωρεά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

    Μία ακόμα δωρεά στο Πολεμικό Ναυτικό, αυτή τη φορά για την αναβάθμιση και ανακαίνιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, υπεγράφη την Τρίτη 26 Ιουλίου από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος και Ναύαρχο ε.τ. κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη και τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

    Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου περιλαμβάνει τη συγκρότηση χώρων Καρδιολογικής Κλινικής, η δημιουργία Πτέρυγας Βραχείας Νοσηλείας, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των θαλάμων νοσηλείας της πτέρυγας 3Β.

    Η συμφωνία υπεγράφη παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Χαρδαλιά και του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

    Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου έρχεται να προστεθεί στη σειρά δωρεών του κ. Πάνου Λασκαρίδη προς το Πολεμικό Ναυτικό, η οποία περιλαμβάνει τρία πλοία Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ ΑΤΛΑΣ Ι, ΠΓΥ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΓΥ ΑΙΑΣ), ένα πλοίο εκπαίδευσης Ναυτικών Δοκίμων (ΚΥΚΝΟΣ 1), το πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτροπαραγωγών ζευγών σε φρεγάτες «ΚΥΚΝΟΣ», και δωρεές σε Φρεγάτες του ΠΝ βοηθητικών μηχανημάτων καθώς και συνεισφορές στην αναπαλαίωση του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου «Θ/Κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ».

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.