Νέα προσθήκη στον στόλο της Neptune Lines

Νέα προσθήκη στον στόλο της Neptune Lines

270
Νέα προσθήκη στον στόλο της Neptune Lines

Σε ανακοίνωση της τελετής ονοματοδοσίας και παραλαβής του M/V Neptune Barcelona προέβη η Neptune Lines. Η τελετή έλαβε χώρα στο ναυπηγείο 3 Maj Shipyard, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Ριέκα της Κροατίας.

Στην τελετή ήταν παρόντες ο πρωθυπουργός της Κροατίας, κ. Andrej Plenković, αλλά και πολλοί Κροάτες υπουργοί, όπως ο υπουργός Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, κ. Davor Filipovic. Το παρών έδωσε επίσης και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

rf5_3726

Το Neptune Barcelona διαθέτει μήκος 200 μέτρων και συνιστά το μεγαλύτερο πλοίο στον στόλο της Neptune Lines. Η μεταφορική του ικανότητα είναι ίση με 7.000 επιβατηγά αυτοκίνητα.

IMG_20220715_092341

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η στρατηγική της Neptune Lines είναι η συνεχής ανανέωση του στόλου, διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η κ. Μελίνα Τραυλού δήλωσε: «Αποτελεί επιλογή, απόφαση και δέσμευση της Neptune, το να λειτουργεί με αποφασιστικότητα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, την κοινωνία, τους ανθρώπους μας, τη νέα γενιά με στόχο έναν καλύτερο κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Neptune Barcelona θα εγγραφεί στο ελληνικό νηολόγιo.

IMG_20220715_093721

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.