Γ. Προκοπίου: «Το όραμά μου για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά»

Γ. Προκοπίου: «Το όραμά μου για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά»

2965
Γ. Προκοπίου: «Το όραμά μου για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά»

Τις σκέψεις και το όραμά του για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εξέφρασε ο πρόσφατος πλειοδότης Γιώργος Προκοπίου στο πλαίσιο ομιλίας του στο 8o Capital Link Maritime Leaders Summit, το οποίο διοργανώθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Ο κ. Προκοπίου σχολίασε ότι συμμετείχε στον διαγωνισμό και επένδυσε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για «πατριωτικούς λόγους», τονίζοντας ότι απογοητεύτηκε βλέποντας την τεράστια αυτή εγκατάσταση να φθίνει και να μην αξιοποιείται όπως θα της άρμοζε. Ο κ. Προκοπίου επισήμανε ότι πρότερα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εργάζονταν πολλοί καταξιωμένοι τεχνικοί και συμπλήρωσε ότι η αναβίωση των ναυπηγείων αποτελεί σημαντική πρόκληση.

«Επένδυσα διότι μου αρέσουν οι προκλήσεις και πιστεύω στις δυνατότητες των Ελλήνων οι οποίοι εργάζονται σκληρά. Όνειρό μου είναι η Ελλάδα να είναι ανεξάρτητη σε ό,τι αφορά τις ναυπηγήσεις πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων», κατέληξε ο κ. Προκοπίου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.