Maran Gas: Ψήφος εμπιστοσύνης στη Wärtsilä με φόντο τα LNG carriers

Maran Gas: Ψήφος εμπιστοσύνης στη Wärtsilä με φόντο τα LNG carriers

513
Maran Gas: Ψήφος εμπιστοσύνης στη Wärtsilä με φόντο τα LNG carriers

Ο τεχνολογικός όμιλος Wärtsilä και η ναυτιλιακή εταιρεία Maran Gas υπέγραψαν πρόσφατα μια συμφωνία για την πενταετή ανανέωση του συμβολαίου προσαρμοσμένης συντήρησης που έχουν σε ισχύ και αφορά τη διασφάλιση της λειτουργικής αξιοπιστίας 21 πλοίων μεταφοράς LNG του στόλου της εταιρείας.

Τα κατηγορίας TFDE πλοία της Maran Gas είναι εξοπλισμένα με τους κινητήρες διπλού καυσίμου Wärtsilä 50DF και διαθέτουν ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης. Εκτός από τις υπηρεσίες συντήρησης, οι οποίες περιλαμβάνουν τα ανταλλακτικά τακτικής συντήρησης και την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης στους κινητήρες και στους στροβιλοσυμπιεστές, η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης όλες τις σχετικές μηχανουργικές εργασίες καθώς και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προηγμένων λύσεων υποστήριξης. Οι εν λόγω λύσεις αφορούν υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης, προγραμματισμό δυναμικής συντήρησης καθώς και την ψηφιακή λύση προγνωστικής συντήρησης Expert Insight της Wärtsilä.

Η Μαρία Αγγελικούση, Πρόεδρος και CEO της Maran Gas ανέφερε σχετικά με την ανανέωση της σύμβασης: «Η Wärtsilä έχει προγραμματίσει και εκτελέσει με αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο τη συντήρηση των κινητήρων των εν λόγω πλοίων, προσφέροντας πολύτιμη επιχειρησιακή υποστήριξη. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανανεώσουμε τη συγκεκριμένη υπηρεσία για ακόμα πέντε χρόνια. Το παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών υποστήριξης της Wärtsilä επιδεικνύει ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, το οποίο είναι σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τους ναυλωτές μας ».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.