Δωρεά Π. Λασκαρίδη για τις ανάγκες του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Δωρεά Π. Λασκαρίδη για τις ανάγκες του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

1221
Δωρεά Π. Λασκαρίδη για τις ανάγκες του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την 49η επέτειο του Κινήματος του Ναυτικού και την ανταρσία του αντιτορπιλικού «Βέλος», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ανακοίνωσε τη νέα δωρεά του Υποναυάρχου ε.τ. και Προέδρου του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη κ. Πάνου Λασκαρίδη.

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ο Αρχηγός γνωστοποίησε την έναρξη των διαδικασιών για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, η οποία αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία του Προέδρου του Ιδρύματος για την ενίσχυση του αξιόμαχου του Πολεμικού Ναυτικού.

Η αναβάθμιση του Νοσοκομείου έρχεται να προστεθεί στη σειρά δωρεών του κ. Πάνου Λασκαρίδη προς το Πολεμικό Ναυτικό, η οποία περιλαμβάνει τρία πλοία Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ ΑΤΛΑΣ Ι, ΠΓΥ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΓΥ ΑΙΑΣ), ένα πλοίο εκπαίδευσης Ναυτικών Δοκίμων (ΚΥΚΝΟΣ 1), το πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτροπαραγωγών ζευγών σε φρεγάτες «ΚΥΚΝΟΣ», και δωρεές σε Φρεγάτες του ΠΝ βοηθητικών μηχανημάτων καθώς και συνεισφορές στην αναπαλαίωση του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου «Θ/Κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΕΡΩΦ».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.