Την Τρίτη 5 Ιουλίου η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2022 του Πανθέου...

Την Τρίτη 5 Ιουλίου η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2022 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας

162
Την Τρίτη 5 Ιουλίου η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2022 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας

Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2022 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας  θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Λαμβάνοντας χώρα ως υπαίθρια εκδήλωση για 500 καλεσμένους, η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου 2022 θα αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας και σε πολλές από τις κορυφαίες προσωπικότητες της.

Με αφορμή την 15η επέτειο του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας, η μοναδική βραδιά θα γιορτάσει τους 34 «μεγάλους» που έχουν ήδη εισαχθεί στο Πάνθεον και θα αποκαλύψει επίσης τους δύο νέους Εισακτέους για το 2021, όπως ψηφίστηκαν από τα μέλη της Ακαδημίας του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Ο ελληνικός φιλανθρωπικός οργανισμός Hellenic Hope θα λάβει μια δωρεά από τα έσοδα της εκδήλωσης.

«Η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας συνεχίζει να προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την υποστήριξη τόσων ηγετών της ναυτιλίας που χορηγούν την εκδήλωση. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους υποστηρικτές μας και τους καλεσμένους του κλάδου για αυτή τη συναρπαστική γιορτή της ελληνικής ναυτιλίας», δήλωσε η Caroline Lowry, Διευθύντρια της Phoebe Media & Events Ltd, της αποκλειστικής διοργανώτριας εκδηλώσεων του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εξής:

ABS, IRI/The Marshall Islands Registry kai Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co.: Co-Lead Χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής και Δείπνου 2022.

TMS: Χορηγός Δεξίωσης Καλωσορίσαματος.

Navios Group: Χορηγός του Δείπνου.

Premium Χορηγοί: Bureau Veritas, Citi Private Bank, Isle of Man Ship Registry, Moore Greece, και Orca AI.

Τράπεζα Julius Baer: ​Ενίσχυση της υποστήριξης του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας προς τον Hellenic Hope.

Χορηγοί Berenberg, China Classification Society, ClassNK, EastGate Shipping, The Ecali Club, Franman, KPMG, Lloyd’s Register, Marichem Marigases Worldwide, Marine Tours, Polygreen, Seascape Marine & Trading kai UBS.

Χορηγίες: caroline@phoebe-events.com

Πληροφορίες: administration@phoebe-events.com

Πληροφορίες για το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας μπορείτε να αντλήσετε από τη διεύθυνση: www.greekshippinghalloffame.org

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.