AEGEAN: Νέα προσθήκη στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων

AEGEAN: Νέα προσθήκη στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων

110
AEGEAN: Νέα προσθήκη στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων

Με έναν ακόμη νέο προορισμό εμπλουτίζει η AEGEAN το θερινό πρόγραμμά της, που πλέον ξεπερνά τους 140 προορισμούς σε 44 χώρες.

Όπως πρόσφατα δημοσιεύτηκε στα συστήματα κρατήσεων, από τον Ιούνιο, η AEGEAN θα επιχειρεί με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα (Κυριακή και Πέμπτη) προς το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν (Eindhoven) αυξάνοντας τους προορισμούς που εξυπηρετεί από και προς την Ολλανδία.

Στην Ολλανδία, η AEGEAN επιχειρεί από και προς την ολλανδική πρώτευσα και το αεροδρόμιο Schiphol του ‘Αμστερνταμ από το 2016, με καθημερινά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με το νέο προορισμό του Αϊντχόβεν να έχει προγραμματιστεί αρχικά για τη θερινή περίοδο, αλλά εκτιμάται ότι θα διατηρηθεί και τη χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με αναλυτές της αεροπορικής αγοράς, η πόλη του Αϊντχόβεν, όπως και άλλες μικρότερες πόλεις γύρω από αυτή, διαθέτουν τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα δραστήρια και πολυπληθή ελληνική κοινότητα, κυρίως φοιτητών, αλλά και νέων στελεχών σε επιχειρήσεις δυναμικών κλάδων της ολλανδικής οικονομίας.

Σημειώνεται ότι η AEGEAN, το φετινό καλοκαίρι, θα επιχειρεί από 8 βάσεις σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Καλαμάτα, Χανιά) και εξωτερικό (Παρίσι, Λάρνακα) σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε 44 χώρες, προσφέροντας περισσότερες από 11 εκατομμύρια θέσεις την καλοκαιρινή περίοδο, φτάνοντας τους υψηλούς καλοκαιρινούς μήνες, σε αριθμό πτήσεων τα επίπεδα του 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.