Όσα απασχολούν τους Έλληνες εφοπλιστές

Όσα απασχολούν τους Έλληνες εφοπλιστές

345
Όσα απασχολούν τους Έλληνες εφοπλιστές

Η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών συναντήθηκε με φορείς της ναυτιλιακής βιομηχανίας και νομοθετικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις συναντήσεις αυτές, δόθηκε βάρος στα θέματα που απασχολούν τη διεθνή ναυτιλία αλλά και στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με τη βιομηχανία.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 6 Μαΐου, η Πρόεδρος της Ένωσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, κα. Μελίνα Τραυλού καθώς και μέλη της ΕΕΕ συναντήθηκαν με τον κ. Esben Poulsson, Πρόεδρο του Διεθνούς Ναυτικού Επιμελητηρίου (International Chamber of Shipping – ICS) και τον κο Guy Platten, Γενικό Γραμματέα. Στη μεταξύ τους συζήτηση υπήρξε ευρεία ανταλλαγή απόψεων επί επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν τη διεθνή ναυτιλία. Σημειώνεται ότι η ΕΕΕ συμμετέχει ενεργά στις διεργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου του ICS, όσο και των διαφόρων Επιτροπών αυτού.

Παράλληλα, η κα Μελίνα Τραυλού και μέλη του ΔΣ της Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών, υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΕΕΕ, την κα Magda Kopczynska, Διευθύντρια Πλωτών Μεταφορών της Γενικής Διεύθυνσης Κινητικότητας και Μεταφορών (DG MOVE) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με θέματα σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη ναυτιλία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.