Ο Νίκος Χαρδαλιάς επίτιμος «ακρίτας δημότης» των Οινουσσών

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επίτιμος «ακρίτας δημότης» των Οινουσσών

139
Ο Νίκος Χαρδαλιάς επίτιμος «ακρίτας δημότης» των Οινουσσών

Με μια επίσκεψη υψηλού πατριωτικού συμβολισμού ο Υφυπουργός Εθν. Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς βρέθηκε σήμερα στα δύο φυλάκια των Οινουσσών, στα Ε/Φ Παναγιάς και Οινουσσών καθώς και στην τελεσθείσα ιερά ακολουθία, που έγινε στο Ιερό Προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής από τον Σεβ. Μητροπολίτη Οινουσσών κ. Μάρκο.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του δημάρχου Οινουσσών Γιώργου Δανιήλ, ο Δήμος Οινουσσών τίμησε κι ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας για την καθοριστική κι αποτελεσματική συμβολή του στην αμυντική θωράκιση της νήσου Παναγιάς με το έργο της ηλεκτροδότησης. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακηρύχθηκε Επίτιμος Ακρίτας Δημότης των Οινουσσών, γεγονός που αντανακλά την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας των Οινουσσών αναφορικά με την υλοποίηση εντός έξι μηνών ενός δύσκολου έργου, το οποίο εκκρεμούσε επί δεκαετίες.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκος, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζής, ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Δ. Χούπης, ο Διοικητής της 96ΑΔΤΕ “Χίος” ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Χαντζής και εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.