Ανησυχία των ακτοπλόων για τις τιμές των ναυτιλιακών καυσίμων

Ανησυχία των ακτοπλόων για τις τιμές των ναυτιλιακών καυσίμων

94
Ανησυχία των ακτοπλόων για τις τιμές των ναυτιλιακών καυσίμων

Tην ανησυχία του για τις τιμές των ναυτιλιακών καυσίμων, εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) Σπυρίδων Πασχάλης, κατά τη συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, με τη νέα διοίκηση του συνδέσμου των ακτοπλόων.

Ο υπουργός Ναυτιλίας αναγνώρισε ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο έχει προκληθεί από την πανδημία και επιδεινώθηκε λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, επισημαίνοντας ότι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω του εθνικού ρόλου της ακτοπλοΐας για την χώρα μας.

Επίσης, δεσμεύθηκε να συζητήσει το θέμα αυτό και με τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε να εξετασθεί δέσμη μέτρων τα οποία θα βελτιώσουν την κατάσταση.

Στην συνάντηση εκ μέρους του ΣΕΕΝ, πλην του κ. Πασχάλη, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας, Ευστράτιος Απέργης, ο αντιπρόεδρος διεθνών Πλόων, Σπυρίδων Πρωτοπαπαδάκης, ο γενικός γραμματέας Θεολόγος Παναγιωτάκης και ο ταμίας Διονύσης Θεοδωράτος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.