Η Μελίνα Τραυλού, πρώτη σε ψήφους στην ΕΕΕ

Η Μελίνα Τραυλού, πρώτη σε ψήφους στην ΕΕΕ

2356
Η Μελίνα Τραυλού, πρώτη σε ψήφους στην ΕΕΕ

Με σημαντικό αριθμό ψήφων εκλέγεται στην πρώτη θέση των αρχαιρεσιών της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών η κυρία Μελίνα Ν. Τραυλού με 45.461 ψήφους και 1558 ψηφοδέλτια. Η Μελίνα Τραυλού κόρη του Νικόλαου και της εικαστικού Μαρίτσας Τραυλού θα είναι, όπως διαφαίνεται, η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει τη θέση της προέδρου στην ΕΕΕ.

Η κυρία Τραυλού, με καταγωγή από την Κεφαλονιά, είναι πρόεδρος της Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, με στόλο 18 Ro-Ro, και της Neptune Dry, με στόλο πέντε Bulkers.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ ενώ έχει υπάρξει έμπειρο και δραστήριο μέλος τόσο της ΕΕΕ όσο και του ΝΕΕ και γνωρίζει πολύ καλά τα εθνικά θέματα. Πέραν αυτού έχει υπηρετήσει σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στην Ένωση Εφοπλιστών της Μάλτας αλλά και στην Ένωση Ευρωπαϊκών Εφοπλιστικών Ενώσεων (ECSA). Έχει επιτελέσει εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο υποστηρίζοντας τόσο την ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ όσο και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Στη μνήμη του πατέρα της προφέρει κάθε χρόνο δωρεές για τις σπουδές νέων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Δυναμικός χαρακτήρας και εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματίας συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αλλά και εξαιρετικά υψηλό αριθμό ψήφων από τους και τις συναδέρφους της για να διεκδικήσει δικαιωματικά τη θέση της προέδρου στο σημερινό ΔΣ.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η κυρία Μελίνα Τραυλού θα εκλεγεί με μεγάλη, εάν όχι συντριπτική, πλειοψηφία στις εκλογές των 30 νέων μελών του ΔΣ και θα είναι η επόμενη πρόεδρος της ΕΕΕ. Η ναυτιλιακή κοινότητα αναμένει με ενδιαφέρον την επιλογή των υπολοίπων μελών του ΔΣ που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στο προεδρείο.

Η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο νέο ΔΣ και προσμένει στη συνέχιση της εγρήγορσης και του σημαντικού έργου που επιτέλεσε το προηγούμενο ΔΣ αλλά και του πάθους για τα κοινά και για τη συνετή επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική ναυτιλία που επέδειξε ο απερχόμενος πρόεδρός του κ. Θεόδωρος Βενιάμης.

Δείτε επίτης: Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών: Η νέα ηγεσία

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.