Στην Αθήνα ο ναυλομεσιτικός οίκος SSY

Στην Αθήνα ο ναυλομεσιτικός οίκος SSY

585
Στην Αθήνα ο ναυλομεσιτικός οίκος SSY

Την Ελλάδα επέλεξε ο ναυλομεσιτικός οίκος Simpson Spence Young (SSY) για το επόμενο γραφείο του, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία. Συγκεκριμένα, το νέο γραφείο θα βρίσκεται στη Γλυφάδα και υπό την ηγεσία του Νικόλα Βαμβακάρη, Dry Cargo Broker της SSY. Επί του παρόντος, το νέο γραφείο επικεντρώνεται στο ξηρό φορτίο, και δη στις αγορές των Capesizes, Panamaxes, Supramaxes και Handysizes.

Επιπλέον, καθώς η Αθήνα θεωρείται ένας εκ των κυριότερων κόμβων της ναυτιλίας, η SSY προσβλέπει σε περαιτέρω εξάπλωσή της, προκειμένου στο νέο γραφείο να συμπεριλαμβάνονται και λοιπά τμήματά της.

Αναφορικά με τις νέες κινήσεις του οίκου, ο πρόεδρός του Mark Richardson δήλωσε: «Εδώ και πολύ καιρό προσβλέπαμε στην τοπική εκπροσώπηση της εταιρείας σε ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα του κόσμου».

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Global Head of Dry Cargo της SSY, Stanko Jekov, ο οποίος δήλωσε ότι η παρουσία της εταιρείας στην Αθήνα όχι μόνο της επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά συνάμα να αποτελεί μέρος μιας κοινότητας που βρίσκεται στον πυρήνα της ναυτιλίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αθήνα δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παγκοσμίως γνωστοί ναυλομεσιτικοί οίκοι, δείγμα ότι η Ελλάδα αναπτύσσει σημαντικά τη ναυτιλιακή της συστάδα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.