GasLog Ltd.: Αλλαγή προσώπων στη διοίκηση

    1838
    GasLog Ltd.: Αλλαγή προσώπων στη διοίκηση

    Αλλαγές προσώπων στη διοίκησή της ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η GasLog Ltd.

    Πιο συγκεκριμένα ο Paul Wogan, CEO της εταιρείας ανακοίνωσε στο Δ.Σ της GasLog την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τη θέση του στις 9 Μαρτίου 2022. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση ο κ. Wogan θα παραμείνει σε συμβουλευτικό ρόλο έως τις 30 Ιουνίου για μια πιο ομαλή μετάβαση. Τη θέση του CEO της GasLog Ltd. θα αναλάβει ο κ. Paolo Enoizi ο οποίος επί του παρόντος είναι ο COO της εταιρείας και ο CEO της GasLog Partners LP.

    Ο κ. Πήτερ Λιβανός, πρόεδρος της GasLog τόνισε: «Υπό την εξαιρετική ηγεσία του Paul τα τελευταία 10 χρόνια, η GasLog αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως ναυτιλιακές εταιρείες στον κλάδο του LNG. Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Paul για όλη τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στη GasLog και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο στη συνταξιοδότησή του […] Είμαι πεπεισμένος ότι ο Paolo θα ανταποκριθεί και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του».

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.