Νέα πνοή για τη μαρίνα Ναυπλίου

Νέα πνοή για τη μαρίνα Ναυπλίου

90
Νέα πνοή για τη μαρίνα Ναυπλίου

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας υπέγραψε σήμερα στο Ναύπλιο την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του τουριστικού λιμένα – μαρίνας Ναυπλίου, από το Υπουργείο Τουρισμού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι το συγκεκριμένο αναπτυξιακό έργο “θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης, θα προσελκύσει νέους επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας”, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεργασίας όλων και για καλό σκοπό.

“Η κοινωνία του Ναυπλίου, δικαιούται αυτό το έργο, τη μαρίνα ελλιμενισμού 210 σκαφών, που θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή. Το αξίζουν οι κάτοικοί της, το αξίζει το Ναύπλιο, το αξίζει η περιοχή, ανήκει στους κατοίκους του και έτσι θα προχωρήσουμε” σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

“Η μαρίνα χωροτεθήθηκε το 2009 και για πολλά πολλά χρόνια ήταν κολλημένη και όλοι, από τη Γενική Γραμματέα κα Λοϊζου μέχρι την Περιφέρεια, το Δήμο και τους βουλευτές μας, όπως ο Γιάννης Ανδριανός, δουλέψαμε για αυτό το σκοπό”, επισήμανε.

Η υπογραφή παραχώρησης πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Βουλευτικού, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού, της Γ. Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυς Λοΐζου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αναστάσιου Ζαφείρη.

Πηγή: Υπουργείο Τουρισμού

Φωτό:  Brandmazed – Theo Maroulis / Unsplash

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.