Ένωση Μαρινών Ελλάδας: Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Ένωση Μαρινών Ελλάδας: Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

172
Ένωση Μαρινών Ελλάδας: Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 οι αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή 7 μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης.

Πρόεδρος παραμένει ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου και Γενικός Διευθυντής της LAMDA Marinas AE.

H νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης έχει ως ακολούθως:

Σταύρος ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ, Μαρίνα Φλοίσβου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
Ιωάννης ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ – Αστήρ Mαρίνα Βουλιαγμένη, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,
Κωνσταντίνος ΑΣΒΕΣΤΗΣ – Μαρίνα Αγίου Κοσμά, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,
Ιωάννης ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ – Μαρίνα Ζέας, ΤΑΜΙΑΣ,
Βασίλειος ΤΕΦΑΣ – Κλεοπάτρα Μαρίνα ΜΕΛΟΣ,
Αντώνης ΔΡΟΣΟΣ – Μαρίνα Κω, ΜΕΛΟΣ και
Βασίλειος ΠΡΙΦΤΗΣ – Olympic Marine, ΜΕΛΟΣ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε σχετικά με τη νέα σύνθεση του Δ.Σ.:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας, καθώς όλα τα εκλεγμένα μέλη μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα: να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση των μαρινών στην Ελλάδα, να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει στο τουριστικό και οικονομικό περιβάλλον της χώρας και να αναδείξουμε περαιτέρω τις ευκαιρίες ανάπτυξης και επενδύσεων που προσφέρουν. Χαρακτηριστικό της ενότητας των μελών μας είναι ότι επανεκλέγονται 6 από τα 7 μέλη, άξιοι εκπρόσωποι του κλάδου μας.»

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας έχει σκοπό να εντείνει τις προσπάθειες διαμόρφωσης ευνοϊκότερου θεσμικού πλαισίου για την ίδρυση και λειτουργία των τουριστικών λιμένων στην Ελλάδα, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.