Το Propeller Club Port Πειραιά τιμά τους Υποστηρικτές του

Το Propeller Club Port Πειραιά τιμά τους Υποστηρικτές του

317
Το Propeller Club Port Πειραιά τιμά τους Υποστηρικτές του

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 7 μμ, με τη συμμετοχή 200 καλεσμένων, η βραδιά προς τιμή των Υποστηρικτών του Propeller Club Πειραιά στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club, η οποία ήρθε να συμπληρώσει την πρόσφατη βράβευση του Club ως Propeller Club Port of the Year.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, και 4 πρώην Πρόεδροι του Propeller Club, οι κ.κ. Βλάσης Κατράντζος, Νίκος Τσαβλίρης, Αντώνης Φαράκλας και Γιώργος Ξηραδάκης.

Με δεδομένο ότι η καθιερωμένη βραδιά δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί πέρυσι λόγω πανδημίας, τη βραδιά αυτή τιμήθηκαν όλοι οι Υποστηρικτές των τελευταίων δύο ετών, 182 στο σύνολο.

Τους εκλεκτούς καλεσμένους καλωσόρισε αρχικά η Γενική Γραμματέας του Propeller Club Πειραιά κ. Δανάη Μπεζαντάκου.

«Η αποψινή βραδιά, μπορεί να πραγματοποιείται με καθυστέρηση λόγω Covid, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους γίνεται» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του Propeller Club Κωστής Φραγκούλης.

«Όπως φαντάζεστε, ειδικά με τους Υποστηρικτές μας, έχω ένα ιδιαίτερο δεσμό καθώς για 2 χρόνια υπήρξα Πρόεδρος του Fundraising, οπότε έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση με όλες τις εταιρίες». Και απευθυνόμενος στους Υποστηρικτές του Club o κ. Φραγκούλης συμπλήρωσε: Η προσφορά σας είναι κάτι περισσότερο από σημαντική για την ύπαρξη του Club. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την μεγάλη σας υποστήριξη το 2019 αλλά και πέρσι, στη δύσκολη χρονιά του 2020 που αν και δεν μπορέσαμε να διοργανώσουμε εκδήλωση AMVER Awards, 147 εταιρίες στήριξαν την έκδοση του πολυτελούς, τιμητικού μας Λευκώματος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Φραγκούλης ανακοίνωσε πως το φετινό γκαλά των AMVER Awards θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων στις 14 Δεκεμβρίου 2021 ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου του International Propeller Club τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Αθήνα.

Με αφορμή την υποδοχή των 65 πιο πρόσφατων νέων μελών του Propeller Club Πειραιά ο κ. Φραγκούλης τόνισε πως «η ανανέωση του Club ήταν ένας από τους βασικούς μου στόχους. Να έρθουν δηλαδή πολλά νέα μέλη, να φύγουν τα ανενεργά μέλη και να δημιουργήσουμε έναν φρέσκο, μεγάλο πυρήνα ενεργών μελών που συμμετέχουν στις διαδικασίες του Club».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Καλλιάνης, Κυβερνήτης και Πρόεδρος της Επιτροπής Άντλησης Πόρων, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους Υποστηρικτές αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου, το οποίο αυξήθηκε την τελευταία διετία σε ποσοστό 60% ενώ προσκάλεσε όλους να στηρίξουν και πάλι το Club και τους σκοπούς που εξυπηρετεί.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με σύντομο μουσικό πρόγραμμα από την τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής Julie Massino.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.