Greek Maritime Golf Event 2021: Όλα έτοιμα για το κορυφαίο ναυτιλιακό τουρνουά...

Greek Maritime Golf Event 2021: Όλα έτοιμα για το κορυφαίο ναυτιλιακό τουρνουά γκολφ

220
Greek Maritime Golf Event 2021: Όλα έτοιμα για το κορυφαίο ναυτιλιακό τουρνουά γκολφ

Όλοι οι δρόμοι της ναυτιλίας οδηγούν στο Greek Maritime Golf Event, το σπουδαίο ναυτιλιακό τουρνουά γκολφ που θα διεξαχθεί για 7η χρονιά στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Τουρνουά με ασφάλεια

Το Greek Maritime Golf Event, θα συγκεντρώσει διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας που θα αγωνιστούν στον απόλυτα ασφαλή προορισμό της Costa Navarino, με ένα αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θέσπισε η διοργάνωση και έλαβε την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Δείτε το πρωτόκολλο της διοργάνωσης εδώ.

Η αγωνιστική δράση

Οι ομάδες του τουρνουά, αποτελούμενες από τέσσερις παίκτες, η κάθε ομάδα, θα αγωνιστούν, στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε έναν αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course, σε ένα πανέμορφο τοπίο με ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών. Αντίστοιχα, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, οι γκολφέρ θα λάβουν προαιρετικά μέρος στον αγώνα two (2) ball better ball (3/4 hcp) που θα διεξαχθεί στο The Bay Course, με εξαιρετική θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο γραφικό λιμάνι της Πύλου.

Οι ομάδες θα διεκδικήσουν διακρίσεις και στα δύο γήπεδα αντίστοιχα, για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στην γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις στον αγώνα του Σαββάτου για τους παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες “Longest Drive” και “Closest to the Pin”.

Μαθήματα γκολφ

Οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα γκολφ το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και να λάβουν μέρος στο putting competition που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course.

Η Ναυτιλία στηρίζει το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, η βραδιά απονομής των νικητών θα είναι λαμπερή και θα κρύβει πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Την παρουσίαση της θα αναλάβουν από κοινού ο θρύλος της Ευρωλίγκα, Joe Arlauckas και η Ιωάννα Παπαδημητρίου, μοντέλο με διεθνή καριέρα.

Για πρώτη φορά σε συνεργασία με το μοναδικό πρακτορείο στην Ευρώπη που ασχολείται με το εμπόριο αθλητικών καρτών και αναμνηστικών Trace ‘n Chase, θα πραγματοποιηθεί silent auction, στο οποίο θα δημοπρατηθούν αντικείμενα θρύλων του γκολφ όπως οι Gary Player, Tiger Woods, Roy Mcllroy και αθλητών παγκόσμιας κλάσης, όπως μεταξύ άλλων του πρωταθλητή & MVP των τελικών του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, του NFL, Tom Brady και του τένις, Serena Williams.

Η ναυτιλιακή κοινότητα, αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να «αγκαλιάσει» και να στηρίξει έμπρακτα τον καλό σκοπό της διοργάνωσης, καθώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί. Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ που διεκδικεί παρέμβαση στην προσπάθεια ο καρκίνος παιδικής και εφηβικής ηλικίας να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά και να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι σύμμαχοι ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και, τελικά, δικαίωμα στη ζωή.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Στο Greek Maritime Golf Event συμμετέχουν μερικές εκ των κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών από την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που στηρίζουν τη διοργάνωση.

Maritime Sponsors:

Platinum Sponsor της διοργάνωσης είναι η The Marshall Islands Registry IRI.

Golden Sponsors είναι οι Mainline Shipping Company, Onego Shipping Company, Jotun Hellas και Swift Marine.

Silver Sponsors είναι οι Arrow Hellas, DNV και Drew Marine.

Official Travel Partner της διοργάνωσης είναι η Marine Tours.

Official Sponsor είναι η IYC.

Official Supporters είναι οι Tototheo Maritime και Standard Club.

Non-Maritime Sponsors:

Signature Sponsor είναι η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Official Airline είναι η Qatar Airways.

Official Supporter είναι η Ποσειδωνία.

Official Rental Partner είναι η Avance.

Official Beauty Partner είναι η Messinian Spa.

Official Clothing Partner είναι η Under Armour.

Official Carrier είναι η Pilia Express.

Official Water είναι το Minoa Water.

Silent Auction Partner είναι το Trace ‘n Chase.

Partners της διοργάνωσης είναι οι Pylos Poems, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, The Margi, Αριφάκης, Domotel Kastri, Karalis Beach Hotel, ΜΕΤΑΧΑ, ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ, Luc Belaire, Veroni, Lakonia, Ideas Print, Dinner in the Sky, Blue Shades of Greece, Άθη Ρόδι και Unique Flowers Creations.

Audio Visual Partner είναι η Boo Productions.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί  πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευμένο sports marketing agency της ActiveMedia Group. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.