Maersk – JinkoSolar: Συνεργασία για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πράσινων logistics

Maersk – JinkoSolar: Συνεργασία για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πράσινων logistics

41
Maersk – JinkoSolar: Συνεργασία για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πράσινων logistics

Η εταιρεία JinkoSolar Holding Co, η οποία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο καινοτόμους κατασκευαστές ηλιακών μονάδων παγκοσμίως, ανακοίνωσε την υπογραφή στρατηγικής συνεργασίας με τη θυγατρική της Maersk στην Κίνα, Maersk (China) Shipping Co.

Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν, οι δύο εταιρείες θα αναπτύξουν μια πολυδιάστατη συνεργασία στη βάση των υφιστάμενων συμφωνιών για ολοκληρωμένες μεταφορικές υπηρεσίες και θα διερευνήσουν σε βάθος πιθανές συνεργασίες για την παροχή ψηφιοποιημένων υπηρεσιών logistics, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων και να δημιουργήσουν ένα πράσινο οικοσύστημα logistics.

Με αφορμή τη στρατηγική συνεργασία, ο διευθύνων σύμβουλος της JinkoSolar, κ. Chen, σχολίασε πως, ακριβώς επειδή η δανέζικη εταιρεία τακτικών γραμμών διαθέτει δυνατότητες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics, αποτελεί έναν σημαντικό στρατηγικό εταίρο της JinkoSolar από το 2017. Σε αυτό το πλαίσιο επισήμανε πως η επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας των δύο μερών διευρύνει τις δυνατότητες ανάπτυξης ευέλικτων λύσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα το ζήτημα της έλλειψης εμπορευματοκιβωτίων και να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα των μεταφορών. Τέλος, ισχυρίστηκε πως η αξιοποίηση του παγκόσμιου δικτύου μάρκετινγκ που διαθέτει η JinkoSolar, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο δίκτυο μεταφορών και υπηρεσιών logistics της Maersk, θα δώσει τη δυνατότητα στην εταιρεία κατασκευής ηλιακών πάνελ να διαμοιράζει έγκαιρα πληροφορίες και να παρέχει μακροπρόθεσμες λύσεις logistics στους πελάτες της ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.