Αλίκη Περρωτή: Η Νέα Ιωνία τιμά τη μεγάλη φιλάνθρωπο

Αλίκη Περρωτή: Η Νέα Ιωνία τιμά τη μεγάλη φιλάνθρωπο

1549
Αλίκη Περρωτή: Η Νέα Ιωνία τιμά τη μεγάλη φιλάνθρωπο

Με μια λιτή αλλά και συγκινητική τελετή ο Δήμος Νέας Ιωνίας τίμησε την Αλίκη Περρωτή-Κωνσταντοπούλου για το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της με τη μετονομασία της οδού Αγίας Όλγας σε Θεόδωρου Κωνσταντοπούλου και της μετονομασίας της οδού Θεόδωρου Κωνσταντοπούλου σε Αλίκης Περρωτή Κωνσταντοπούλου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας με την παρουσία της κας Αλίκης Περρωτή – Κωνσταντοπούλου η οποία σε ομιλία, που ανέγνωσε η εγγονή της κα. Θεοδώρα Βαλεντή, δήλωσε μεταξύ άλλων συγκινημένη για την μεγάλη τιμή και κίνηση αγάπης που της δίνει δύναμη να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο στη δημόσια περίθαλψη.

202107211406505450

Την κα. Αλίκη Περρωτή – Κωνσταντοπούλου υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπος Πρίφτης οι οποίοι κατά τους χαιρετισμούς τους εξήραν την πολύτιμη συμβολή του πατέρα της Θεόδωρου Κωνσταντόπουλου και της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου στη λειτουργία του Κωνσταντοπούλειου, ενός κοσμήματος για την πόλη της Νέας Ιωνίας.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι του Δήμου Νέας Ιωνίας τοποθέτησαν τις νέες οδωνυμικές πινακίδες στους παράπλευρους δρόμους του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου, μια συμβολική κίνηση για την διαχρονική προσφορά τόσο της οικογένειας, όσο και της ίδιας της δωρήτριας, στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Νέας Ιωνίας.

Στην τιμητική εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, η Υφυπουργός Υγείας κα. Ζωή Ράπτη, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος κ. Ιωάννης Δρυμούσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Στυλιανός Πετράκης, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Ευθύμιος Μικρός, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, o Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Κωνσταντοπούλειου κ. Σωτήρης Πατσιλινάκος και ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κωνσταντοπούλειου κ. Μιχάλης Μαντζανάς.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.