GTT: Επέκταση στην κινεζική αγορά συστημάτων συγκράτησης LNG

GTT: Επέκταση στην κινεζική αγορά συστημάτων συγκράτησης LNG

126
GTT: Επέκταση στην κινεζική αγορά συστημάτων συγκράτησης LNG

Στο περιθώριο του CWC China LNG & Gas Summit, που διεξήχθη στη Σαγκάη από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου, η γαλλική εταιρεία GTT υπέγραψε μια Συμφωνία Παροχής Τεχνικής Βοήθειας και Άδειας Εκμετάλλευσης (TALA) με την κινεζική εταιρεία COSCO Shipping Qingdao, θυγατρική του ομίλου COSCO Shipping. Η εν λόγω συμφωνία επιτρέπει στην COSCO να παρέχει λύσεις που αφορούν συστήματα αποθήκευσης LNG τόσο για τον ναυτιλιακό κλάδο όσο και για χερσαίες εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τα συστήματα συγκράτησης LNG τύπου μεμβράνης της GTT.

Η COSCO Shipping Qingdao εξασφάλισε τη συγκεκριμένη άδεια από την GTT αφότου ολοκλήρωσε με επιτυχία μια διαδικασία πιστοποίησης η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019 και περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, την κατασκευή ενός συστήματος GST® για την αποθήκευση LNG σε χερσαίες δεξαμενές.

Η συμφωνία αυτή συνιστά ένα περαιτέρω βήμα προόδου προς την ευρύτερη υιοθέτηση των τεχνολογικών λύσεων της GTT από την κινεζική αγορά, καθιστώντας την COSCO Shipping Qingdao τη δεύτερη κινεζική εταιρεία που κατέχει άδεια παροχής συστημάτων της GTT.

Φωτό: GTT

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.