ΖΙΜ – Alibaba: Επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια

ΖΙΜ – Alibaba: Επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια

96
ΖΙΜ – Alibaba: Επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια

H ισραηλινή εταιρεία τακτικών γραμμών ZIM Integrated Shipping Services (ZIM) ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας συνεργασίας της με την κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Β2Β Alibaba.com για δύο ακόμα έτη.

Η συμφωνία, η οποία μέχρι πρότινος έδινε τη δυνατότητα στους πωλητές της Alibaba.com να προβαίνουν σε κρατήσεις θαλάσσιας μεταφοράς μέσω των πλοίων της ΖΙΜ και υπηρεσιών logistics από την ΖΙΜ Logistics China, επεκτάθηκε τώρα προκειμένου να εξυπηρετεί και τους αγοραστές της Alibaba.com. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η συνεργασία βοηθάει την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου να προσφέρει στους πελάτες της οικονομικότερες μεταφορικές επιλογές έναντι των αεροπορικών μεταφορών μέσω μιας φιλικής προς τον χρήστη υπηρεσίας που είναι διαθέσιμη απευθείας από την πλατφόρμα του Alibaba.com. Το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων της ΖΙΜ, και ειδικά των νέων δρομολογίων express που εισήγαγε η εταιρεία αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχει στους πελάτες του Alibaba.com αξιόπιστες, γρήγορες και υψηλής ποιότητας εμπορευματικές υπηρεσίες μεταφοράς.

Η επιτυχημένη συνεργασία των δύο μερών, η οποία συνεχίζεται από το 2020, σε συνδυασμό με τη σημαντική ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την αύξηση της ζήτησης για εμπορευματικές μεταφορές κατά τον τελευταίο χρόνο, αποτέλεσαν τους παράγοντες που οδήγησαν τις δύο εταιρείες να ενισχύσουν περαιτέρω τη συνεργασία τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΖΙΜ δήλωσε πως η συνεργασία των δύο μερών έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής και αμοιβαία επωφελής. Για τον λόγο αυτόν, ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού εμπορίου, η εταιρεία είναι πολύ περήφανη που επεκτείνει αυτή τη συνεργασία με την Alibaba.com για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών αλλά και να επωφεληθεί περαιτέρω από την αυξανόμενη δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Από τη μεριά του, ο γενικός διευθυντής της Alibaba.com δήλωσε χαρούμενος που η συνεργασία με τη ΖΙΜ συνεχίζεται προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους παγκόσμιους πελάτες της εταιρείας. Με την επέκταση της συνεργασίας, η Alibaba.com θα δύναται να προσφέρει στους αγοραστές ανά τον κόσμο περισσότερες επιλογές, προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τις εφοδιαστικές τους αλυσίδες και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που προσφέρει το Β2Β ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.