SQLearn: O Μέγας Χορηγός του Athens Circular Forum II

SQLearn: O Μέγας Χορηγός του Athens Circular Forum II

21
SQLearn: O Μέγας Χορηγός του Athens Circular Forum II

Η SQLearn είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο Βασικός Χορηγός του Athens Circular Forum II.

Το ACF2 αναγνωρίζεται διεθνώς ως οργανικό μέρος του πιο επιδραστικού Πανευρωπαϊκού policy event της χρονιάς, όπου ηγετικοι φορείς, δρώντες της αγοράς, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, υπεύθυνοι επενδυτές, ακτιβιστές & ενεργοί πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους & στρώνουν τον δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα & τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου ACF, που έφερε την «Κυκλική Ατζέντα» στην καρδιά του δημόσιου διαλόγου, το φετινό Forum επανέρχεται δυναμικά την 31η Ιουνίου & την 1η Ιουνίου ως το Partner Event της Ελλάδας στο πλαίσιο του EU Green Week., υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής & του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Το ACF2 οργανώνεται από ένα δυναμικό consortium ενεργών φορέων για την Πράσινη Μετάβαση στην Ελλάδα, που θέτουν την ατζέντα του Zero Pollution για έναν πιο υγιή Πλανήτη με υγιέστερους πολίτες.

Συμμετέχουν: Τράπεζα της Ελλάδος, Sporos Platform, Symbiosis, Πράσινο Ταμείο, LIFE NCP, EIT Climate-KIC, Athena Research & Innovation Centre, Regional Growth Conference, UN SDSN, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΕΒΙΔΙΤΕ.

35 ομιλητές & εκατοντάδες συμμετέχοντες ανοίγουν ένα ζωτικό διάλογο για το μέλλον, φέροντας στο προσκήνιο βέλτιστες πρακτικές & ιστορίες επιτυχίας για το τι σημαίνει Κυκλική Οικονομία, Κλιματική Ανθεκτικότητα, Πράσινες Δουλειές & Γαλάζια Ανάπτυξη. Το φετινό Athens Circular Forum θα είναι διαδικτυακό, πολυπρισματικό & διαδραστικό, με συμβολικό επίκεντρο την καρδιά της Αθήνας, το Μέγαρο Υπατία, ενώ θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του YouTube Channel του κέντρου καινοτομίας «Αθηνά», προσβάσιμο προς όλους με πανευρωπαϊκή ορατότητα & κάλυψη.

Η 1η μέρα – 31.05, περιλαμβάνει σημαντικά key note speeches, το Plenary Session που εξερευνά την ευρύτερη στρατηγική & τους κρίσιμους σταθμούς για το Zero Pollution σε ευρωπαϊκό, εθνικό & περιφερειακό επίπεδο, καθώς & το Green Investments panel, με τη συμμετοχή σημαντικών θεσμικών επενδυτών & παικτών της διεθνούς αγοράς, δίνοντας έμφαση στις μοναδικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για βιώσιμες & υπεύθυνες επενδύσεις. Η συζήτηση θα γίνει στα Αγγλικά, λόγω του μεγάλου διεθνούς ενδιαφέροντος και της υψηλής συμμετοχής.

Η 2η μέρα – 01.06, εστιάζει στην καινοτομία & τη συμμετοχή των νέων για την κλιματική ανθεκτικότητα, όπου μεταξύ άλλων θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα για τη διαμόρφωση του ελληνικού motto του ACF για το EU Green Week, από φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Θα προβληθούν αναδυόμενες ιδέες & καινοτόμες επιχειρήσεις, με έμφαση στον ρόλο των ελληνικών επιταχυντών & της διεθνούς δικτύωσης των νέων. Ακολουθεί το Blue Growth session, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Climate KIC & το Regional Growth Conference. Τέλος, το τρίτο πάνελ της ημέρας θα διερευνήσει καινοτόμες κυκλικές & βιο-επιχειρηματικές πρακτικές. Η συζήτηση θα γίνει στα ελληνικά.

Εγγραφείτε στο Forum: www.acf2.online

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.