MV Afros: Eπιτυχής ο εμβολιασμός του πληρώματος στις ΗΠΑ

MV Afros: Eπιτυχής ο εμβολιασμός του πληρώματος στις ΗΠΑ

2084
MV Afros: Eπιτυχής ο εμβολιασμός του πληρώματος στις ΗΠΑ

Mε ανακοίνωσή της η Blue Planet Shipping LTD ενημερώνει ότι όλα τα μέλη του πληρώματος του υπό διαχείριση πλοίου της MV Afros εμβολιάστηκαν επί του πλοίου με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Jonhson. Το πλήρωμα απαρτίζεται από 22 ναυτικούς ηλικίας από 25 έως 62 ετών, ελληνικής, ουκρανικής και φιλιππινέζικης εθνικότητας.

Ο εμβολιασμός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παραμονής του πλοίου στη Νέα Ορλεάνη στις 14 Μαΐου. Μετά τον εμβολιασμό ελέγχθηκε σε συνεργασία με την Blue Planet η κατάσταση της υγείας όλων των ναυτικών και επιβεβαιώθηκε ότι όλοι είναι καλά. Η εταιρεία σημειώνει ότι σαφώς και τα πρωτόκολλα προστασίας ενάντια στον Covid-19 θα συνεχίσουν να τηρούνται αυστηρά.

Η Blue Planet εκφράζει τις ευχαριστίες της στην κ. Σωφρόνη και σε όλη την ομάδα της Future Care και την Maritime Endeavors Shipping Co. Ltd για τον συντονισμό του εμβολιασμού επί του πλοίου. Παράλληλα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την παροχή εμβολίων σε διεθνείς ναυτικούς προστατεύοντας την υγεία και την ευημερία τους και διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το θαλάσσιο εμπόριο. Στόχος της εταιρείας είναι ο εμβολιασμός όλων των ναυτικών σε πλοία της.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.