H Geest Line εξαγοράζεται από ανταγωνιστές της

H Geest Line εξαγοράζεται από ανταγωνιστές της

167
H Geest Line εξαγοράζεται από ανταγωνιστές της

Ο όμιλος Seatrade, που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο συμβατικών πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων-ψυγείων (reefer), και ο όμιλος logistics και διαχείρισης τερματικών Jamaica Producers Group Limited (JP), που εξειδικεύεται στην περιοχή της Καραϊβικής, ανακοίνωσαν την από κοινού εξαγορά της εταιρείας Geest Line Limited.

Η Geest Line, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες τακτικών γραμμών στην Ευρώπη που εξυπηρετούν τις αγορές της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής πάνω από 65 χρόνια. Από την πλευρά της, η εταιρεία χαρακτήρισε την εξαγορά ως θετική εξέλιξη, καθώς αμφότερες οι εταιρείες διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση αναφορικά με το εμπόριο στις συγκεκριμένες περιοχές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Geest Line θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και να εξυπηρετεί τους υφιστάμενους πελάτες της στις αγορές όπου μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να εξερευνά ευκαιρίες προκειμένου να επεκτείνει τις υπηρεσίες της.

Φωτό: www.geestline.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.