Πολικές κρουαζιέρες: Το νέο πλοίο της Quark Expeditions που αναμένεται να αλλάξει...

Πολικές κρουαζιέρες: Το νέο πλοίο της Quark Expeditions που αναμένεται να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού

141
Πολικές κρουαζιέρες: Το νέο πλοίο της Quark Expeditions που αναμένεται να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού

Η Quark Expeditions, ηγέτιδα εταιρεία στις πολικές κρουαζιέρες, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την παραλαβή του πολυαναμενόμενου πολικού πλοίου Ultramarine. Η επίσημη παράδοση του τεχνολογικά προηγμένου πλοίου έλαβε χώρα στο Σπλιτ της Κροατίας, στο ναυπηγείο της Brodosplit.

Το Ultramarine αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα νέο πλοίο. Κάθε πτυχή του έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει στους επισκέπτες της κρουαζιέρας να αποβιβάζονται και να θαυμάζουν καλύτερα από ποτέ την πολική απεραντοσύνη. Το νέο αυτό πλοίο στα χέρια της πιο έμπειρης ομάδας θα δύναται να δημιουργήσει πραγματικά πρωτόγνωρες εμπειρίες για τους επισκέπτες τόσο εκτός όσο και εντός του πλοίου.

Μετά από πέντε χρόνια εργασιών, η παράδοση του Ultramarine σηματοδοτεί την «αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού» για τις πολικές κρουαζιέρες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Quark Expeditions. Η δέσμευση χρόνου και χρημάτων που απαιτήθηκε για την ολοκλήρωση των κατασκευών του Ultramarine, ειδικά εν καιρώ πανδημίας, αντανακλά την εμπιστοσύνη της Quark Expeditions στις προοπτικές των πολικών ταξιδιών και καταδεικνύει την αφοσίωσή της στην παροχή μοναδικών εμπειριών στα πιο δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη, κάτι που μέχρι πρότινος κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν εφικτό.

Φωτό: Quark Expeditions

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.