HullKeeper: Το προηγμένο πρόγραμμα της Jotun για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του...

HullKeeper: Το προηγμένο πρόγραμμα της Jotun για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κύτους των πλοίων

417
HullKeeper: Το προηγμένο πρόγραμμα της Jotun για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κύτους των πλοίων

Έπειτα από μια μακρά διαδικασία ανάπτυξης, η Jotun παρουσίασε το Hullkeeper, ένα προορατικό πρόγραμμα για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κύτους των πλοίων. Το Hullkeeper συνδυάζει τη μεγάλη γκάμα ψηφιακών δυνατοτήτων της Jotun, τις επιθεωρήσεις με τηλεκατευθυνόμενα υποβρύχια οχήματα (ROV) και την αναλυτική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη της εταιρείας, προκειμένου να βοηθήσει τους διαχειριστές των πλοίων να ελέγχουν τα κόστη που συνδέονται με την κατανάλωση καυσίμου, τις επιθεωρήσεις και τον καθαρισμό του κύτους.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερα μέρη και οι διαχειριστές μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων τους μέσω της δυνατότητας παρακολούθησης της κατάστασης του κύτους, των ειδοποιήσεων για κίνδυνο βιορύπανσης, των επιθεωρήσεων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει το Hullkeeper. Οι διαχειριστές μπορούν να επωφεληθούν είτε χρησιμοποιώντας το πλήρες πακέτο, είτε επιλέγοντας μόνο τα μέρη του προγράμματος που τους ενδιαφέρουν.

Το HullKeeper βασίζεται στον ιδιόκτητο αλγόριθμο της Jotun για τον υπολογισμό του κινδύνου βιορύπανσης, ο οποίος υποστηρίζεται από δεδομένα που προέρχονται από διαφορετικές πηγές και καθιστούν πιο αποδοτικές τις διαδικασίες ελέγχου της βιορύπανσης και βελτίωσης της αποδοτικότητας. Το πρόγραμμα παρέχει τους διαχειριστές των πλοίων τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορούν να προλαβαίνουν τα προβλήματα προτού αυτά προκύψουν, προβαίνοντας σε προγραμματισμένες διορθωτικές ενέργειες. Επιπλέον, καθώς συγκεντρώνονται όλο και περισσότερα δεδομένα, οι διαχειριστές θα μπορούν να εντοπίζουν τις βέλτιστες πρακτικές και να τις εφαρμόζουν στους στόλους τους.

hullkeeper

Φωτό: Jotun

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.