Η Intellian παρουσίασε μια νέα κεραία VSAT κατάλληλη για μικρά πλοία

Η Intellian παρουσίασε μια νέα κεραία VSAT κατάλληλη για μικρά πλοία

88
Η Intellian παρουσίασε μια νέα κεραία VSAT κατάλληλη για μικρά πλοία

H εταιρεία Intellian ανακοίνωσε το λανσάρισμα της v45C, της μικρότερης έως σήμερα κεραίας VSAT που έχει αναπτύξει η εταιρεία για την αγορά των θαλάσσιων δορυφορικών επικοινωνιών. Το γράμμα C στο όνομα της κεραίας αντιπροσωπεύει τη συνεπτυγμένη μορφή του προϊόντος, ενώ το 45 αναφέρεται στο μήκος της κεραίας (45cm), το οποίο την καθιστά κατάλληλη για πλοία ή σκάφη όπου υπάρχει περιορισμένος χώρος για τον εξοπλισμό επικοινωνιών, όπως για παράδειγμα στα σκάφη αναψυχής, στα αλιευτικά σκάφη και στα μικρά εμπορικά πλοία.

Τον προηγούμενο χρόνο η εταιρεία λάνσαρε και την κεραία v60E, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, δεδομένου του μεγάλου αριθμού παραγγελιών που έγιναν από διάφορους κλάδους, αποδεικνύοντας πως οι μικρού μεγέθους τεχνολογίες VSAT αποτελούν ένα βασικό τομέα ενδιαφέροντος τόσο για παλιούς όσο και για νέους πελάτες. Τόσο η v60E όσο και η νέα v45C βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Intellian για τη σειρά κεραιών NX που διαθέτει, η οποία προσφέρει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα εύκολης εγκατάστασης αλλά και τηλεδιάγνωσης.

Η νέα κεραία v45C πρόκειται να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο της Intellian, παρέχοντας και στα μικρότερα σκάφη τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη χρήση τεχνολογιών VSAT.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.