Celestyal Cruises: Στρατηγική συνεργασία με τη Versonix Seaware

Celestyal Cruises: Στρατηγική συνεργασία με τη Versonix Seaware

68
Celestyal Cruises: Στρατηγική συνεργασία με τη Versonix Seaware

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με τη Versonix, μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού, αφιερωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων και προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού για τον κλάδο των ταξιδίων και της αναψυχής με εξειδίκευση στην κρουαζιέρα. Η Versonix θα παρέχει στη Celestyal Cruises την πλατφόρμα κρατήσεων ”Seaware”. Η Seaware θα προσφέρει προηγμένη απόδοση διαχείρισης εσόδων, έναν αποτελεσματικό μηχανισμό τιμολόγησης και επιχειρηματικής πολιτικής,  καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας των πελατών της εταιρείας (Customer Loyalty). Επιπλέον θα παρέχει τη δυνατότητα προηγμένης λειτουργικότητας CRM, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και αυξημένες δυνατότητες για τους δεύτερους, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων όπως για παράδειγμα, εκδρομές στην ξηρά και μοναδικές εμπειρίες εν πλω.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Versonix», δηλώνει ο κος Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises. «Μετά από ενδελεχή εξέταση και έλεγχο όλων των κορυφαίων συστημάτων κρατήσεων κρουαζιέρας της αγοράς, η Versonix Seaware, αποτέλεσε ξεκάθαρα την κορυφαία μας επιλογή, καθώς προσφέρει στη Celestyal Cruises μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντας να ενισχύσουμε την υποστήριξή μας προς τους συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες, ώστε να προωθούν τις κρουαζιέρες μας με βελτιωμένες δυνατότητες CRM και πρόγραμμα πιστότητας επισκεπτών.»

«Στη Versonix είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Celestyal Cruises. Καθώς η Versonix συνεργάζεται με πολλές εταιρείες κρουαζιέρας, παγκοσμίως, η Celestyal Cruises έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, που έχει αναπτύξει η Versonix με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού μηχανισμού ”Seaware Business Rules”, που καλύπτει άμεσα τις συνεχώς εξελισσόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις του κλάδου και τις νέες συνθήκες της αγοράς», είπε ο κος Yuri Polissky, Διευθύνων Σύμβουλος της Versonix.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.