Neptune Lines: Νέα απευθείας γραμμή προς Αίγυπτο και Ισραήλ

Neptune Lines: Νέα απευθείας γραμμή προς Αίγυπτο και Ισραήλ

900
Neptune Lines: Νέα απευθείας γραμμή προς Αίγυπτο και Ισραήλ

Η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines, που ειδικεύεται στη μεταφορά οχημάτων και βαρέων φορτίων μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου εβδομαδιαίου δρομολογίου που θα συνδέει απευθείας όλα τα λιμάνια της δυτικής Μεσογείου με τα λιμάνια Αshdod και Haifa του Ισραήλ αλλά και με το λιμάνι της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο.

Στόχος της νέας αυτής υπηρεσίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, είναι η εξασφάλιση ταχύτερων χρόνων διαμεταφοράς αλλά και η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για όλα τα είδη φορτίου (επιβατηγά αυτοκίνητα, βαρέα και υπερμεγέθη φορτία).

Σε αυτό το πλαίσιο, παρά τις πολλαπλές προκλήσεις που δημιουργούνται από την πανδημία του Covid-19, η Neptune Lines παραμένει προσηλωμένη στην παροχή νέων υπηρεσιών και λύσεων προς τους πελάτες της, κάτι το οποίο επιδιώκει και μέσα από το άνοιγμα της νέας αυτής εμπορικής οδού, που θα ενισχύσει τα ήδη υφιστάμενα δρομολόγια αλλά και την ανθεκτικότητα της εταιρείας, μέσω της δημιουργίας προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της.

Η διατήρηση μιας θετικής πορείας κατά το επόμενο έτος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα οδηγήσει στην αύξηση της προσφερόμενης χωρητικότητας στα υπάρχοντα δρομολόγια της εταιρείας στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα.

Φωτό: Neptune Lines

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.