Νέα απευθείας τακτική γραμμή μεταξύ Ινδίας και Δυτικής Αφρικής

Νέα απευθείας τακτική γραμμή μεταξύ Ινδίας και Δυτικής Αφρικής

200
Νέα απευθείας τακτική γραμμή μεταξύ Ινδίας και Δυτικής Αφρικής

Για την ενίσχυση των υπηρεσιών σε πελάτες που αποστέλλουν φορτία μεταξύ Ινδίας και Αφρικής, η MSC ανακοίνωσε νέα απευθείας γραμμή που συνδέει την Ινδία με τη Δυτική Αφρική. Το νέο αυτό δρομολόγιο θα τεθεί σε ισχύ από την τρίτη εβδομάδα του νέου έτους (2021).

Το MSC India Africa Service (ΙΑS) θα παρέχει απευθείας, γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση της Βορειοδυτικής και Νότιας Ινδίας με τη Δυτική Αφρική, ενώ θα περιλαμβάνει και μία ενδιάμεση στάση στο λιμάνι του Κολόμπο στη Σρι Λάνκα.

Κατά την επιστροφή, η νέα αυτή γραμμή θα συνδέει επίσης απευθείας τη Νότια Αφρική με τη Μέση Ανατολή, το Πακιστάν και την Ινδία.

Το πρώτο δρομολόγιο προγραμματίζεται για τις 24 Ιανουαρίου 2021, ενώ τα λιμάνια που περιλαμβάνει με σειρά προσέγγισης είναι τα ακόλουθα: Mundra (Ινδία) – Nhava Sheva (Ινδία) – Colombo (Σρι Λάνκα) – Port Louis (Μαυρίκιος) – Tema (Γκάνα) – Lome (Τόγκο) – Cotonou (Mπενίν) – Cape Town (Νότια Αφρική) – Durban (Νότια Αφρική) – Jebel Ali (HAE) – Άμπου Ντάμπι (HAE) – Port Qasim (Πακιστάν) – Mundra (Ινδία).

Φωτό: MSC

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.