Φωταγωγήθηκε ο Πύργος του Πειραιά

Φωταγωγήθηκε ο Πύργος του Πειραιά

2068
Φωταγωγήθηκε ο Πύργος του Πειραιά

Η φωταγώγηση του εμβληματικού κτιρίου και τοποσήμου του Πειραιά σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου, έστω και υπό δυσμενείς, για την εμπορική ζωή και όχι μόνο της χώρας, συνθήκες.

Χωρίς την παρουσία κόσμου, αλλά σε livestreaming μετάδοση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πανδαισία φώτων και χρωμάτων την Πέμπτη το βράδυ, αποσκοπούσε στο να μεταδώσει το εορταστικό πνεύμα των ημερών, δύσκολων ημερών για όλους μας, μεταφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Παρόντες, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Tower Α.Ε., κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι «ο Πειραιάς περνάει πλέον σε μια νέα εποχή, στην εποχή της εξωστρέφειας, της αναγέννησης, της ανάπτυξης. Αφήνει πίσω του τη στασιμότητα και γίνεται μια πόλη σύγχρονη, μια πόλη με ιδιαίτερη δυναμική, η οποία βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος».

Στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Ανδριόπουλος ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι «Ο φωτισμός του Πύργου Πειραιά αποτελεί τον «φάρο» μιας ομαδικής προσπάθειας για να λάμψει αυτή η πόλη όπως της αξίζει, τώρα αλλά και στο μέλλον.»

Τα φώτα στον Πύργο θα λάμπουν στον Πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα προσφέροντας σε δημότες και επισκέπτες ελπίδα και αισιοδοξία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά και με άλλες  χριστουγεννιάτικες δράσεις στον δήμο Πειραιά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.