Lalizas: Νέος Υδροστατικός Μηχανισμός (HRU) για Life rafts

Lalizas: Νέος Υδροστατικός Μηχανισμός (HRU) για Life rafts

82
Lalizas: Νέος Υδροστατικός Μηχανισμός (HRU) για Life rafts

Η εταιρεία Lalizas η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και διανομή παγκοσμίως εκατομμυρίων σωσιβίων, σωστικών σχεδίων κι άλλων σωστικών εξοπλισμών σε εμπορικά πλοία, με γνώμονα την μακροπρόθεσμη εμπειρία στην κατασκευή life raftsπροχώρησε στον σχεδιασμό και την παραγωγή του δικού της HRU, για όλα τα life rafts της αγοράς, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Η παραγωγή του Lalizas HRU πραγματοποιείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τους κανονισμούς SOLAS/MED/USCG. Συγκεκριμένα, όλοι οι μηχανισμοί κατασκευάζονται στην Ελλάδα, στις ίδιες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου γίνεται η παραγωγή του μηχανισμού των Lalizas φουσκωτών σωσιβίων, ενός εδραιωμένου προϊόντος στην αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια.

Το HRU διατίθεται στην αγορά έπειτα από 3 χρόνια έρευνας & ανάπτυξης αλλά και δοκιμών, με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητάς του, ώστε να είναι αξιόπιστο κι ασφαλές.

Είναι δοκιμασμένο κι εγκεκριμένο από τον Force Certification A/S, έναν από τους πιο απαιτητικούς νηογνώμονες στην κατηγορία του σωστικού εξοπλισμού.

Ο μηχανισμός ενεργοποιείται αυτόματα, σε περίπτωση βύθισης του πλοίου, σε βάθος 1.5 έως 4 μέτρων.

Δεν χρειάζεται ανταλλακτικά ούτε συντήρηση, και η αντικατάστασή του απαιτείται έπειτα από 2 χρόνια εγκατάστασης στο πλοίο. Η μέγιστη διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 5 χρόνια μετά την ημερομηνία παραγωγής του.

Η εταιρεία Lalizas συνεχίζει δυναμικά να υπηρετεί τους επαγγελματίες της θάλασσας παγκοσμίως, παρέχοντάς τους αξιόπιστες λύσεις.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.