C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.: Νέα συνεργασία με τη Hival

C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.: Νέα συνεργασία με τη Hival

86
C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.: Νέα συνεργασία με τη Hival

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης του ομίλου, η C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. επεκτείνει τη δραστηριότητα της, ανακοινώνοντας την επίσημη αντιπροσώπευση της εταιρίας Hival Co., Ltd. για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η αντιπροσώπευση αφορά την προμήθεια ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων βαλβίδων και ανταλλακτικών που κατασκευάζει η νοτιοκορεάτικη Hival Co., Ltd, ενώ επεκτείνεται και στην τεχνική υποστήριξη (after sales service) προσφέροντας στους πελάτες της C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε. ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις.

Η γκάμα των προϊόντων της Hival Co., Ltd περιλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου ροής υγρών που βρίσκουν εφαρμογή πρωτίστως στην Ναυτιλιακή Βιομηχανία, τα οποία διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους νηογνώμονες όπως οι RINA, ABS, DNV GL, καθώς και διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιήσεις προϊόντος.

Πιο συγκεκριμένα, η νοτιοκορεάτικη εταιρία κατασκευάζει βαλβίδες ελέγχου ροής υγρών (butterfly valves, globe valves, gate valves, ball valves κ.ά.), υδραυλικά συστήματα ενεργοποίησης και ελέγχου των βαλβίδων (Hydraulic transmitters, Hydraulic actuators), καθώς και ηλεκτρονικές κονσόλες απομακρυσμένου ελέγχου του συστήματος βαλβίδων.

Η νέα αυτή συνεργασία του ομίλου C&A με την Hival Co,. Ltd. διευρύνει τη λίστα παροχής υπηρεσιών εξοπλισμού, συντήρησης και ανταλλακτικών για τα προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες του, διασφαλίζοντας για αυτούς υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.