Διεθνής Έκθεση Εισαγωγών- Εξαγωγών: Τα φώτα πέφτουν στις επιχειρήσεις της Σιγκαπούρης

Διεθνής Έκθεση Εισαγωγών- Εξαγωγών: Τα φώτα πέφτουν στις επιχειρήσεις της Σιγκαπούρης

68
Διεθνής Έκθεση Εισαγωγών- Εξαγωγών: Τα φώτα πέφτουν στις επιχειρήσεις της Σιγκαπούρης

Περισσότερες από 40 επιχειρήσεις από τη Σιγκαπούρη λαμβάνουν μέρος στην 3η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης, China International Import Expo (CIIE) 2020, που διοργανώνεται τις επόμενες ημέρες στη Σανγκάη, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η Ομοσπονδία Επιχειρήσεων της Σιγκαπούρης (SBF) ηγείται περισσότερων από 40 επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος στη CIIE, σύμφωνα με μία κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η SBF, αλλά και η θυγατρική της Τράπεζας της Κίνας (BOC) στη Σιγκαπούρη, η οποία συνεργάζεται με την SBF για τη ρύθμιση οικονομικών ζητημάτων που σχετίζονται με την αναφερόμενη έκθεση στην Σανγκάη.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κατά την οποία, επιχειρήσεις από τη Σιγκαπούρη, παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην CIIE, με ποσοστό 73% των επιχειρήσεων να συμμετέχουν ξανά στη διοργάνωση της αναφερόμενης έκθεσης.

Η φετινή CIIE 2020 είναι η πρώτη έκθεση που θα διεξαχθεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19, αλλά και η πρώτη εκθεσιακή διοργάνωση με συμμετοχή επιχειρήσεων από τη Σιγκαπούρη, σε μία διεθνή έκθεση «με τέτοια εμβέλεια» όπως ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Η ΗSBF θα φιλοξενήσει αύριο επίσης, το 3ο Εμπορικό και Επενδυτικό Φόρουμ Σιγκαπούρης-Κίνας (SCTIF) με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από τις δύο χώρες, στο πλαίσιο της CIIE 2020.

Η CIIE 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Φωτό: Wu Hong/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.