Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»: Η προσφορά στους πληγέντες της Καρδίτσας

Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»: Η προσφορά στους πληγέντες της Καρδίτσας

635
Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»: Η προσφορά στους πληγέντες της Καρδίτσας

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, ολοκλήρωσε την αποστολή 65 κιβωτίων με είδη ιματισμού, προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες, κατοίκους της Κοινότητας Προδρόμου Καρδίτσας.

Το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», προσέφερε τα ανωτέρω είδη, από την ιματιοθήκη που διατηρεί τα τελευταία 3 χρόνια, με είδη ρουχισμού που προέρχονται από το σύνολο των Χίων πολιτών. Η δράση του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» με τίτλο «Μην το πετάξεις…. Δώρισε το» έχει κερδίσει καθημερινά υποστηρικτές δωρίζοντας είδη ρουχισμού που πλέον δεν χρειάζονται. Τα είδη συγκεντρώνονται στην ιματιοθήκη του Ιδρύματος, όπου κατατάσσονται σε κατηγορίες και είδη, συσκευάζονται και είναι έτοιμα προς διάθεση, όπου υπάρχει ανάγκη.

Έχοντας όλοι μαζί συγκεντρώσει περισσότερα από 3.500 είδη ρουχισμού, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και καλούμε όλους όσους διαθέτουν αντίστοιχα είδη σε καλή κατάσταση να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Ιδρύματος μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η ιματιοθήκη του Ομίλου Τσάκος είναι στη διάθεση του κοινού κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, ώρες 9 π.μ. – 1 μ.μ.

Πηγή: Politischios

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.