H Franman συμμετέχει στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών στην Ελλάδα

H Franman συμμετέχει στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών στην Ελλάδα

141
H Franman συμμετέχει στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών στην Ελλάδα

Μία ομάδα εργαζομένων της Franman με επικεφαλής τον CEO κ. Κωστή Φραγκούλη και τρεις μικρούς φίλους, την Κυριακή, τον Κύκκο και την Αλεξάνδρα, προέβη σε καθαρισμό της Ακτής του πευκοδάσους στο Σχινιά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Η συμβολική αυτή δράση αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας της Franman σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, αλλά και της αναγκαιότητας για την ανάληψη ατομικής ευθύνης που διέπει τις αξίες της εταιρίας.

Ο κ. Φραγκούλης μετά την ολοκλήρωση της δράσης, είπε χαρακτηριστικά: “Επειδή αγαπάμε την θάλασσα, αποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό την πρόσκληση της Helmepa να καθαρίσουμε συμβολικά μια ελληνική ακτή. Συγκεντρωθήκαμε λοιπόν μια ομάδα 26 ατόμων από το προσωπικό της Franman, χωριστήκαμε σε 3 ομάδες και τηρώντας κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας σε σχέση με τον Covid 19, καθαρίσαμε την παραλία μπροστά από το πευκοδάσος του Σχινιά. Η χαρά και η ικανοποίηση που νιώσαμε ήταν πολύ μεγάλη και σας παροτρύνω να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στο πρόγραμμα πριν το τέλος του μήνα, διαδίδοντας το μήνυμα Όχι σκουπίδια, Όχι Πλαστικά σε Θάλασσες και Ακτές”.

Ο Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών κάθε φθινόπωρο αποτελεί πρωτοβουλία του μη-κυβερνητικού οργανισμού Ocean Conservancy που για την Ελλάδα συντονίζει η HELMEPA.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.