Ο Ναύαρχος Karl L. Schultz, επίτιμο μέλος του Propeller Club Πειραιά

Ο Ναύαρχος Karl L. Schultz, επίτιμο μέλος του Propeller Club Πειραιά

214
Ο Ναύαρχος Karl L. Schultz, επίτιμο μέλος του Propeller Club Πειραιά

Κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης με φόντο τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο εστιατόριο Διόνυσος, ο Πρόεδρος του Propeller Club Κωστής Φραγκούλης, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακήρυξε εχθές το απόγευμα, τον Ναύαρχο Karl L. Schultz, διοικητή του Λιμενικού Σώματος των Ηνωμένων Πολιτειών, σε επίτιμο μέλος του Propeller Club Πειραιά.

Στη σύντομη ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής επίσημης πλακέτας, ο κ. Φραγκούλης απέδωσε τιμές στο Ναύαρχο Schultz που επισκέπτεται αυτές τις ημέρες τη χώρα μας και τόνισε τη σημασία των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί το Propeller Club Πειραιά με την Αμερικανική Ακτοφυλακή, καθώς και τη στενή, πολυετή συνεργασία των δύο στο πρόγραμμα Amver.

Στην εκδήλωση παρόντες από το Propeller Club ήταν οι

Κωστής Ι. Φραγκούλης – Πρόεδρος, Κώστας Θ. Κόντες – Α’ Αντιπρόεδρος και

Δημήτρης Ε. Πατρίκιος – Β’ Αντιπρόεδρος.

Από την Αμερικανική Ακτοφυλακή, εκτός από τον Ναύαρχο Karl L. Schultz, παρευρέθη η Διευθύντρια κα. Ann Castiglione-Cataldo, σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής ενώ την Αμερικανική πρεσβεία εκπροσώπησε ο Βοηθός Ναυτικός Ακόλουθος, Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, Christopher M. Lepore.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.