Σε ελληνικά χέρια παραμένει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

    523
    Σε  ελληνικά χέρια παραμένει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

    Ανακοίνωση με την οποία βάζει τέλος στα όποια σενάρια πώλησης του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» εξέδωσε η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ».

    Πιο συγκεκριμένα, η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ», με αφορμή «πληροφορίες» και εικασίες «δημοσιογραφικών-επιχειρηματικών κύκλων» και άλλων αδιευκρίνιστων «πηγών» ποικίλων γεωμετρικών σχημάτων, σχετικά με δήθεν πώληση του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», ανακοινώνει τα εξής:

    · Δεν υπάρχουν σήμερα ούτε προχωρημένες, ούτε πρώιμες, ούτε καν «διαπραγματεύσεις» με Άραβες ή άλλης προέλευσης επενδυτές.

    · Δεν υπάρχει σκέψη, σχεδιασμός ή προγραμματισμός για πώληση του ξενοδοχείου, ούτε εν συνόλω ούτε εν μέρει.

    Η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ», εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρης δοκιμασίας της Οικονομίας και του Ελληνικού Τουρισμού, δεν απεργάζεται «πωλήσεις» αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον.

    Τούτο επιτάσσει, ο σεβασμός στη μακρά ιστορία της που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδας και του Ελληνισμού και το βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι του πολύτιμου προσωπικού της, αλλά και των επενδυτών που διαχρονικά την περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Με έναν αιώνα παρουσίας στο Ελληνικό και Διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθιερωμένη ως μία εκ των πλέον υγιών και ισχυρών Εταιρειών της Χώρας, με αναγνώριση παγκόσμιας εμβελείας, η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ» δεν θα επιτρέψει την κακέμφατη περιφορά της επωνυμίας της ως «τροπαίου» των «ευσεβών πόθων» ή των όποιων άλλων σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, οποιουδήποτε. Προς αυτόν τον σκοπό, δηλώνει ότι προτίθεται να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο και δικαίωμα που διαθέτει για την προστασία του κύρους, της φήμης και των κεκτημένων της.

    Φωτό: Παντελής Σαίτας/ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.