Τακτικές γραμμές και «εξυπνότερες» λύσεις

Τακτικές γραμμές και «εξυπνότερες» λύσεις

89
Τακτικές γραμμές και «εξυπνότερες» λύσεις

Η εταιρεία logistics P&O Ferrymasters εγκαινίασε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου την προηγμένη υπηρεσία «Track and Trace», η οποία θα διατίθεται πλέον για όλους τους πελάτες της. Η εταιρεία είναι η πρώτη στην Ευρώπη η οποία εγκαινιάζει την εν λόγω υπηρεσία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η P&O Ferrymasters, η υπηρεσία θα δίνει τη δυνατότητα λήψης ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την ακριβή τοποθεσία των δεμάτων που μεταφέρονται μέσω θαλάσσης, οδικώς και με τρένα. Η καινοτομία αυτή επιφέρει μείωση του κόστους μεταφοράς και αυξάνει την ταχύτητα ανταλλαγής πληροφοριών.

Η εν λόγω υπηρεσία είναι σχεδιασμένη για την προώθηση της ψηφιοποίησης, καθώς και της ενίσχυσης της διαφάνειας της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η τεχνολογία θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και αναμένεται να επεκταθεί σε ολόκληρο τον στόλο containerships που εξυπηρετεί η P&O Ferrymasters, o οποίος ανέρχεται περίπου στα 4.000 πλοία.

Ο Managing Director της P&O Ferrymasters, Thorsten Runge, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για την επίλυση σύνθετων ζητημάτων logistics των πελατών μας και το επόμενο βήμα στο “ψηφιακό” μας μονοπάτι θα επιτρέπει την εξυπνότερη και γρηγορότερη ανταλλαγή πληροφοριών σε όλη την Ευρώπη. […] Η “Track and Trace” εγκαινιάζεται με την υποστήριξη της μητρικής μας εταιρείας, DP World, η οποία στοχεύει να ηγηθεί του μετασχηματισμού της παγκόσμιας βιομηχανίας logistics δημιουργώντας ενοποιημένα, τυποποιημένα, ψηφιακά συστήματα».

Φωτό: www.poferrymasters.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.