Blue Horizon: Υπέκυψε στα τραύματά του ένας μηχανικός

Blue Horizon: Υπέκυψε στα τραύματά του ένας μηχανικός

3620

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, απεβίωσε ο 30χρονος μηχανικός του επιβατηγού πλοίου “Blue Horizon” που είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα  σημειώθηκε ατύχημα στο χώρο του μηχανοστασίου του πλοίου, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμένα του Ηρακλείου.
Το Ε/Γ-Ο/Γ είχε καταπλεύσει νωρίτερα εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα του Πειραιά, μεταφέροντας και αποβιβάζοντας με ασφάλεια συνολικά 420 επιβάτες.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μόλις έγινε γνωστή η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, δήλωσε τα εξής:
¨Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του 30χρονου Γ΄ Μηχανικού του Ε/Γ-Ο/Γ “Blue Horizon”. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του ναυτικού μας. Μόλις ενημερώθηκα για το δυστύχημα έδωσα εντολή στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ για πλήρη διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό αυτό συμβάν και ήδη κλιμάκια ειδικών βρίσκονται στο Ηράκλειο για το σκοπό αυτό¨.

Η ναυτική και ναυτιλιακή κοινότητα και τα Ναυτικά Χρονικά εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το ατυχές και τραγικό συμβάν.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.