Αλλαγές στον Όμιλο Αγγελικούση

Αλλαγές στον Όμιλο Αγγελικούση

16170
Αλλαγές στον Όμιλο Αγγελικούση

Η Maran Gas Maritime Inc, εταιρεία του Ομίλου Αγγελικούση, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της, ο κ. Σταύρος Χατζηγρηγόρης, θα αποσυρθεί από τα καθήκοντά του ως managing director της εταιρείας. Ο κ. Χατζηγρηγόρης θα συνεχίσει να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον όμιλο μέχρι το τέλος του 2020. Τα καθήκοντα του κ. Χατζηγρηγόρη ως general manager του ομίλου, θα αναλάβει η κ. Δέσποινα Μουστάκα, με την υποστήριξη του κ. Ανδρέα Σπέρτου ως τεχνικού διευθυντή, του κ. Richard Gilmore ως εκτελεστικού αντιπροέδρου και του κ. Srdan Silic, ως operations manager, καθώς και της υπόλοιπης ομάδας της Maran Gas.

Ο κ. Γιάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Αγγελικούση, δήλωσε: «Η κόρη μου Μαρία κι εγώ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σταύρο για την πολυετή και πιστή υπηρεσία του στον όμιλο, η οποία έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία και ανάπτυξή μας. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Σταύρο και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε από πλευράς του ο κ. Χατζηγρηγόρης, τα 39 χρόνια τα οποία διετέλεσε ως managing director της Maran Gas, ήταν γεμάτα δημιουργικές ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις, ενώ δήλωσε περήφανος που μπόρεσε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και στην επιτυχία του ομίλου Αγγελικούση. Τέλος, ευχαρίστησε τον Όμιλο για τη συνεργασία τους, ευχόμενος με τη σειρά του τα καλύτερα για το μέλλον.

Ο κ. Σταύρος Χατζηγρηγόρης βραβεύτηκε την περασμένη εβδομάδα με το Βραβείο Ευκράντη Καλύτερου Μάνατζερ, αντανακλώντας το σεβασμό και την εκτίμηση της ευρύτερης ναυτιλιακής βιομηχανίας στις γνώσεις του και στην εμπειρία του.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι προ ολίγων ημερών και ο κ. Γιάννης Πλατσιδάκης αποχώρησε από τον Όμιλο Αγγελικούση μετά από 30 χρόνια στη θέση του Managing Director της Maran Dry Management.

Φωτό: Ναυτικά Χρονικά

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.