Η Λεμεσός ως προορισμός για επισκευές super yachts

Η Λεμεσός ως προορισμός για επισκευές super yachts

818
Η Λεμεσός ως προορισμός για επισκευές super yachts

Ένα από τα διασημότερα super yachts, το SY Maltese Falcon βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λεμεσό στις εγκαταστάσεις της Multimarine Shipyards για δεξαμενισμό. Με έδρα το λιμάνι Λεμεσού, η Multimarine παρέχει εργασίες συντήρησης πλοίων και σκαφών πολυτελείας επί μιας νεότευκτης πλωτής δεξαμενής μήκους 120μ και πλάτους 32.4μ.

Στο Maltese Falcon εκτελείται ένα εύρος εξειδικευμένων εργασιών, που κυμαίνεται από μηχανολογικές εργασίες μέχρι topsides painting.

Το προηγούμενο διάστημα, οι εγκαταστάσεις της Multimarine Shipyards φιλοξένησαν τα μήκους 55μ super yachts LILI και ASTRA για εν πλω επιδιορθώσεις, επιθεωρήσεις και αλλαγές πληρωμάτων.

Η Multimarine Shipyards προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο οι οποίες εμπεριέχουν την πρακτόρευση, αλλαγές πληρωμάτων, εκτελωνίσεις, κατασκευή και χρήση ιδιωτικού κρηπιδώματος για εν πλω επιδιορθώσεις και επιθεωρήσεις (repairs quay) καθώς και μια μοντέρνα ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα η οποία περιλαμβάνει μηχανουργεία και την πλωτή δεξαμενή ERENEOS.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.