ΗΠΑ: Αύξηση των εβδομαδιαίων εξαγωγών LNG

ΗΠΑ: Αύξηση των εβδομαδιαίων εξαγωγών LNG

138
ΗΠΑ: Αύξηση των εβδομαδιαίων εξαγωγών LNG

Οι εξαγωγές αμερικανικού LNG σημείωσαν αύξηση την εβδομάδα που έκλεισε στις 17 Ιουνίου. Στο εβδομαδιαίο της report, η EIA (Energy Information Administration) ανέφερε την αναχώρηση οκτώ φορτίων από εγκαταστάσεις επί αμερικανικού εδάφους. Από τις εγκαταστάσεις LNG της Sempra, Cameron, εξήλθαν τρία φορτία, ενώ η Dominion απέστειλε δύο επιπλέον φορτία από τη δική της εγκατάσταση Cove Point.

Επίσης, από τις εγκαταστάσεις της Cheniere στο Sabine Pass και Corpus Christi εξήλθαν δύο ακόμα φορτία. Ένα ακόμα μεμονωμένο φορτίο απεστάλη από το Freeport LNG. Τα οκτώ tankers που ανέλαβαν τη μεταφορά LNG από τις εν λόγω αμερικανικές εγκαταστάσεις έχουν συνολική μεταφορική ικανότητα 29 εκατ. κ.μ.

Η EIA σημείωσε επίσης ότι οι παραδόσεις φυσικού αερίου σε τερματικούς σταθμούς εξαγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου υποχώρησαν για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 17 Ιουνίου.

Φωτό: Gas Corporation Handout/AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.