Η SRH MARINE SAIT σε ένα ιστορικό κτίριο στο λιμάνι του Πειραιά

Η SRH MARINE SAIT σε ένα ιστορικό κτίριο στο λιμάνι του Πειραιά

1465
Η SRH MARINE SAIT σε ένα ιστορικό κτίριο στο λιμάνι του Πειραιά

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων στον ναυτιλιακό τομέα, SRH MARINE SAIT, από τις 5 Μαρτίου μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία στο κέντρο του λιμανιού του Πειραιά. Τα νέα γραφεία της SRH MARINE SAIT θα στεγάζονται πλέον στο ιστορικής σημασίας Μέγαρο Αδελφών Γιαννουλάτου, στην οδό Άστιγγος 6 στην πλατείας Καραϊσκάκη. Η στρατηγική τοποθεσία στο κέντρο του λιμανιού του Πειραιά καθώς και οι ανακαινίσεις του Μεγάρου θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες για την συνέχιση της ανάπτυξης της εταιρείας.

Το εμβληματικό πενταόροφο κτίριο, μπορεί να φιλοξενήσει  την εγκατάσταση 120 γραφείων εργασίας, ενώ υπάρχει πλάνο για την αύξησή τους σε 180 σε μία έκταση 3.000 τ.μ. Επιπλέον, με γνώμονα το πνεύμα καινοτομίας που την διακατέχει, η SRH MARINE SAIT, θα συμπεριλάβει στα σχέδια ανακαίνισης του κτιρίου και τη δημιουργία τεχνολογικού εργαστηρίου, αίθουσας εκπαίδευσης καθώς και έξι διαφορετικών αιθουσών συνεδριάσεων. Επιπλέον, ιατρικές εγκαταστάσεις και ένα εστιατόριο στο ισόγειο του κτιρίου συγκροτούν το σύνολο των εγκαταστάσεων. Οι εγκαταστάσεις υποστηρίζουν τη στάθμευση 50 οχημάτων, με εικοσιτετράωρη δυνατότητα πρόσβασης.

Η SRH MARINE SAIT θα χρησιμοποιήσει τις νέες εγκαταστάσεις της για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς της πελάτες της και την καλλιέργεια ενός κλίματος συνεργασίας και καλύτερης εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας. Ακόμα, η στρατηγική τοποθέτηση των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, θα συντελέσει στην βελτίωση της εικόνας της εταιρείας στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μετακομίζουμε στα νέα μας γραφεία», δήλωσε ο Γιάννης Λαδερός, Πρόεδρος και Principal της SRH MARINE SAIT. «Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να μεταφερθούμε σε ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά του μεγαλύτερου εμπορικού λιμανιού της Ελλάδας, με περισσότερο χώρο, καλύτερες εγκαταστάσεις, ενώ παραμένουμε στον Πειραιά. […] Θεωρούμε ότι τα νέα μας κεντρικά γραφεία αποτελούν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας μας».

Architectural Interior Design: DNE Architects

Φωτό: Αρχιτεκτονικό γραφείο DNE Architects

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.