Νέα συνεργασία με φόντο το LNG

Νέα συνεργασία με φόντο το LNG

121
Νέα συνεργασία με φόντο το LNG

Η εταιρεία Saga LNG Shipping συνυπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τη Venerable LNG (VLNG) για την παροχή πλοίων μεταφοράς LNG μεσαίου μεγέθους της πρώτης με σκοπό τη διεκπεραίωση των LNG projects της δεύτερης στο ανατολικό κομμάτι της Ινδίας.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, η Saga LNG θα ναυλώσει ένα ή περισσότερα νεότευκτα πλοία LNG 45.000 κ.μ. έκαστο και τύπου LNT45-S στη VLNG, για τη λειτουργία ενός project υποδομών LNG που βρίσκεται σε εξέλιξη στον κόλπο της Βεγγάλης.

«Τώρα που το Saga Dawn εμπορεύεται με επιτυχία, διπλασιάζουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη καινούργιων projects επέκτασης του στόλου μας σε μικρά και μεσαίου μεγέθους πλοία. Πιστεύουμε ότι η αγορά έχει ανάγκη από περισσότερα καινοτόμα projects σαν και αυτό που αναπτύσσει η VLNG και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεισφέρουμε παρέχοντας μια βελτιστοποιημένη λύση», δήλωσε ο David Wu, ιδρυτής και γενικός διευθυντής της VLNG.

«Στη VLNG πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πρόσβαση σε περιοχές με υψηλή ζήτηση φυσικού αερίου χρειάζεται καινοτομία σε όρους στρατηγικής και εφαρμογής. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πρόοδο της Saga LNG στην παροχή ειδικά διαμορφωμένων λύσεων σε λιμάνια με περιορισμούς βυθίσματος, χωρίς πλέον να είναι απαραίτητη η εξάρτηση από κάποια υποδομή από τρίτους», δήλωσε ο Mayank Garg, διευθύνων σύμβουλος της VLNG.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.