Σιγκαπούρη: Στήριξη της ναυτιλίας για τη μετά Covid-19 εποχή

Σιγκαπούρη: Στήριξη της ναυτιλίας για τη μετά Covid-19 εποχή

407
Σιγκαπούρη: Στήριξη της ναυτιλίας για τη μετά Covid-19 εποχή

Η Σιγκαπούρη έχει εκδώσει πρόσκληση υποβολής προτάσεων για κοινά projects, που θα συμβάλουν στην οικοδόμηση μιας ανθεκτικής και ανταγωνιστικής ναυτιλιακής βιομηχανίας μετά την κρίση του Covid-19.

Η ανοικτή πρόσκληση της Λιμενικής Αρχής της Σιγκαπούρης (MPA) και της Singapore Shipping Association (SSA) με το Maritime Innovation & Technology Fund (MINT) θα παράσχει χρηματοδότηση για έργα που επηρεάζονται και θα επηρεαστούν από τον Covid-19. Πιθανά θέματα για διεξαγωγή projects αποτελούν οι τηλε-διαβουλεύσεις και η φαρμακευτική αγωγή για ναυτικούς, η βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών και ελάχιστα σημεία επαφής στις αποβάθρες και λύσεις για εξ αποστάσεως επιθεωρήσεις και έρευνες πλοίων. Ωστόσο, οι αιτούντες είναι ελεύθεροι να προτείνουν οποιοδήποτε project είναι σχετικό με τον στόχο της δημιουργίας μιας ανθεκτικής και ανταγωνιστικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Οι αιτήσεις άνοιξαν στις 26 Μαΐου με διορία έως και τις 10 Ιουλίου. Τα projects αναμένεται να ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Φωτό: Will Truettner/Unsplash

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.