Το Propeller Club Πειραιά στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση μελών

Το Propeller Club Πειραιά στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση μελών

90
Το Propeller Club Πειραιά στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση μελών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Απριλίου η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση μελών του Propeller Club.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, διεθνής ομιλήτρια, συγγραφέας & CEO της Life Clinic Group μίλησε για το θέμα: Lockdown. Είναι φίλος ή εχθρός; Ποιές είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του και πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για την επόμενη μέρα;

Περίπου 100 μέλη του Club συμμετείχαν στην ομιλία μετά την ολοκλήρωση της οποίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση για το πως θα αντιμετωπιστεί η τωρινή κρίση αλλά και η επόμενη μέρα.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου τόνισε οτι η περίοδος που διανύουμε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη δημιουργία αλλαγών και μιας νέας εποχής, ενώ επεσήμανε πως είμαστε μια τυχερή γενιά που δεν έχει αντιμετωπίσει ιστορικές προκλήσεις μέχρι τώρα και πως ο φόβος δεν αποτελεί ποτέ καλό παράγοντα. Έκλεισε λέγοντας πως καλό είναι να οικοδομήσουμε μια νοοτροπία που μας ενθαρρύνει να αναπτύξουμε ενα παραγωγικό μέλλον και την ελπίδα ότι θα είμαστε πιο δημιουργικοί μετά από αυτήν την περίοδο.

Παρών στο διαδικτυακό αυτό κάλεσμα ήταν και ο Peter Economides, Ιδρυτής της Felix BNI και επίτιμο μέλος του Propeller Club, ο οποίος υπενθύμισε πόσο μεγάλη πίστη υπάρχει στις δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων και πως μπορούμε να βγούμε από την κρίση ισχυρότερη και πιο αποτελεσματική ως χώρα.

Τέλος, ο Πρόεδρος του International Propeller Club, Port of Piraeus, Κωστής Φραγκούλης μίλησε για τις δράσεις του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της κρίσης και ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την αδιάβλητη αφοσίωση και την υποστήριξή τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.