ΑΒΒ: Ενίσχυση των υπηρεσιών εξ αποστάσεως υποστήριξης πλοίων

ΑΒΒ: Ενίσχυση των υπηρεσιών εξ αποστάσεως υποστήριξης πλοίων

344
ΑΒΒ: Ενίσχυση των υπηρεσιών εξ αποστάσεως υποστήριξης πλοίων

Σε μια περίοδο κατά την οποία αρκετές χώρες κλείνουν τα σύνορα τους και επιβάλλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς προκειμένου να περιορίσουν την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19, η εταιρεία ΑΒΒ έχει προχωρήσει στην αύξηση των ομάδων απομακρυσμένης υποστήριξης προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει βοήθεια από απόσταση στα πληρώματα των πλοίων.

Διαθέτοντας ένα δίκτυο 800 μηχανικών τεχνικής υποστήριξης σε 40 σημεία παγκοσμίως, η ΑΒΒ μπορεί να παρέχει τοπικά υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ακολουθώντας τα μέτρα που έχει πάρει η κάθε κυβέρνηση. Όταν η επιτόπια υποστήριξη δεν είναι εφικτή λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών, οι μηχανικοί της ΑΒΒ μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εξ’ αποστάσεως, με την πρόσθετη τεχνική καθοδήγηση των ABB Ability™ Collaborative Operations Centers.

Βασικό στοιχείο αυτής της προσέγγισης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων και υπηρεσιών που μπορούν να παρέχουν βοήθεια από απόσταση για όλα τα συστήματα της ΑΒΒ που είναι εγκατεστημένα σε πλοία. Σήμερα, με πάνω από 1.000 πλοία συνδεδεμένα στο ABB Ability ™ Collaborative Operations παγκοσμίως, η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών αποτελεί βασικό κομμάτι της απομακρυσμένης υποστήριξης των πληρωμάτων. Οι εμπειρογνώμονες της ABB παρακολουθούν τα συστήματα των πλοίων, συντονίζουν τη διαδικασία αξιολόγησης της κατάστασης του εξοπλισμού και προσφέρουν υπηρεσίες συντήρησης 24 ώρες το 24ωρο από οκτώ ABB Ability™ Collaborative Operations Centers σε όλο τον κόσμο.

Φωτό: Alexander Bobrov/Pexels

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.