Gulf Air: Συνδέει ξανά Ευρώπη και Φιλιππίνες

Gulf Air: Συνδέει ξανά Ευρώπη και Φιλιππίνες

311
Gulf Air: Συνδέει ξανά Ευρώπη και Φιλιππίνες

H Gulf Air ανακοίνωσε την επαναφορά πτήσεων που θα συνδέουν την Ευρώπη με τις Φιλιππίνες μέσω του Μπαχρέιν. Η αεροπορική εταιρεία είχε προβεί σε μειώσεις στα δρομολόγιά της από τις 16 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών στην κίνηση των πολιτών.

Πλέον, ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται η χρήση του αεροδρομίου της πρωτεύουσας του Βασιλείου για πτήσεις transit. Αυτό σημαίνει ότι η πόλη Αλ Μανάλα θα χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σταθμός, ωστόσο η είσοδος στη χώρα είναι ακόμη περιορισμένη και επιτρέπεται μόνο σε πολίτες και μόνιμους κατοίκους της.

Το Μπαχρέιν αποτελούσε, προ πανδημίας, βασικό ενδιάμεσο σταθμό για πτήσεις ανάμεσα σε Ευρώπη, Ινδία και Νοτιοανατολική Ασία. Ωστόσο, προς το παρόν, η Gulf Air ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δρομολογίων που θα συνδέουν το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Φρανκφούρτη με τη Μανίλα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι εξαιρετικά σημαντική για όσους επιθυμούν τη μετάβαση στις Φιλιππίνες, όπως για παράδειγμα οι ναυτικοί.

Φωτό: Ali Haider/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.