Κορωνάκης ΑΒΕΕ: Η μεγάλη προσφορά στη Θράκη

Κορωνάκης ΑΒΕΕ: Η μεγάλη προσφορά στη Θράκη

1313
Κορωνάκης ΑΒΕΕ: Η μεγάλη προσφορά στη Θράκη

Η εταιρεία Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ είναι πρωτοπόρος παραγωγός εταιρεία στο χώρο των σχοινιών και συρματόσχοινων. Η δεσπόζουσα θέση της στην διεθνή αγορά κατακτήθηκε μέσα από μια εβδομηντάχρονη πορεία διαρκούς ανάπτυξης.

Πρόσφατα έθεσε σε επαναλειτουργία το κλειστό εργοστάσιο των Καλωδίων Ξάνθης.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης αναμένεται να ξεπεράσει τα 15 εκατ., ευρώ και το ανθρώπινο δυναμικό που θα απασχοληθεί από την τοπική κοινωνία θα ξεπεράσει, σταδιακά, τους 100 εργαζόμενους.

Συνδέοντας την επέκταση των επαγγελματικών της σχεδίων με την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, συναισθανόμενη την εταιρική κοινωνική της ευθύνη, αντιλαμβανόμενη την ρεαλιστική σημερινή πραγματικότητα, η εταιρεία αποφάσισε να συνδράμει την ακριτική ασφάλεια, προχωρώντας στην χορηγία εξοπλισμού υλικών αυτοπροστασίας για τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

παραδοση προστατευτικων στολων

«Η υπεράσπιση της ασφάλειας και των συνόρων μας από τους εντεταλμένους ένστολους συμπολίτες μας, η φυσική και ψυχολογική στήριξη των Ανθρώπων μας της πρώτης γραμμής, είναι η αναγκαιότητα που μας ζητήθηκε να στηρίξουμε.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες παρεμβάσεις σε όποιο τομέα κριθεί απαραίτητη η ενίσχυση κρατικών πρακτικών.

Η εταιρεία μας υπόσχεται να βοηθήσει μέσα από οργανωμένες δράσεις την τοπική κοινωνία. Το σημερινό μήνυμα είναι καθαρό. Συστράτευση για μια καλύτερη Ζωή σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

Αυτά δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας Κος Κωνσταντίνος Κορωνάκης.

Ο διευθυντής του εργοστασίου καλωδίων Ξάνθης κύριος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος  παρέδωσε τις ειδικές προστατευτικές στολές στον κύριο Πασχάλη Γιώρα, αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης, παρουσία του Δήμαρχου Ξάνθης, κυρίου Μανώλη Τσέπελη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.